Direktlänk till inlägg 31 juli 2008

kvällen

Av Lina - 31 juli 2008 21:36

har nu precis kommit hem! Varit på middag hos mr ersson och mrs hjärtström ursäkta felet i förra inlägget. Mkt god mat och trevligt sällskap, dock kunde vi inte vara kvar där allt för länge då vi har tvättid nu eftersom det bär av mot yran i morgon! Det blidde tre maskiner tvätt nu ska de bara tvättas torkas och vikas, sedan är vi klar med tvätt för denna gång!


Annars idag har jag varit på ica och fått min väska, varit hos frissan och varit mentaltstöd åt bror, åkt raggarbil, och varit på mittnorden!  Var för övrigt hemma en sväng i dag, var någon hemma ja hampus men de andra ´kan man ju knappast lita på :P 


har även packat och bakat i dag kom jag på :P  Mkt intensiv dag vill jag lova men i morgon bär det av på den årliga yran resan hoppas att det blir kul :) och min henkeponke fyller ju som sagt år så då får vi kalasa lite:)


Nu ska jag ner till tvätten som kallar!


Hejsvejs!


Pusshej/L

 
ANNONS
 
Ingen bild

Sara

4 augusti 2008 23:01

Nja jag kommer inte ihåg om den är exakt som din, vit är den iaf haha men det fanns fem olika vita sjalar/halsdukar :D kom fram till att den enda halsduk jag har är fleecehalsduken som jag sydde 6:an haha. Var nog på tiden att köpa en ny ;) sedan en liten rättelse, hjErtström ;)

 
Ingen bild

L

5 augusti 2008 19:02

dock är det mer hjärt liknande om det vore ä :P

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina - 20 mars 2009 19:12

Så där ja nu har jag och ja sara  lyckats fixa min blogg så nu återgår jag till min kompismoster.blogg.se     Tack för denna tid här man vet ju aldrig när man kommer tillbaka! ...

Av Lina - 19 mars 2009 21:32

susanna hämta mig vi for ner på staden, gick lite där. sen kom hennes mamma pappa syster och systerson. Så vi gick och fika/luncha. Efter det gick vi lite mer på stan sen gick jag sanna och katarina hem till susanna hämta olle sen till annamaria.   ...

Av Lina - 19 mars 2009 08:43

Tjo hej!   Ja nu har jag uppdaterat en del om veckan som gått hit in tills! Så vad händer och sker i dag, jo jag måste städa som bara den det ser för jävligt ut här hemma ytterst ansträngande, sedan tror jag faktiskt att jag ska vara med susanna lite...

Av Lina - 18 mars 2009 08:35

Igår (skriver i dag tors) gick jag hem till susanna! Vi åt lite frukost och bestämmde att vi skulle följa med hennes bror ut till nysäter för lite skoteråkning. SÅ vid strax efter tolv for vi ut mot nysäter, det var en otroligt spännande skoter tur v...

Av Lina - 17 mars 2009 08:30

*uppdatering lite efter*   I tisdags var det sol, våren började ju i måndags Enligt mig och allt som jag säger är ju rätt sant satt :) , Jag tog mig ner till stan lånde supertojjen åkte ut till njurunda var hos tandläkaren, sen åkte jag förbi henkes ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Lina, alis volat propriis... med Blogkeen
Följ Lina, alis volat propriis... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se