Direktlänk till inlägg 18 februari 2009

Lite uppdatering

Av Lina - 18 februari 2009 19:59

Pappa kom på torsdag och bjöd på middag på stekhuset, mkt gott! Han sov här och vi såg lyxfällan! haha mkt interessant program det där, kan verkligen inte fatta hur vissa tänker eller ja inte tänker!  Jag har väldigt svårt att förstå hur man överhuvudtaget kan sätta sig i dessa olika situationer! men men nog med det!


I fredags tog jag tåget ner till sthlm, satt och läste hela vägen ner, mkt skönt! Dock var boken inte riktigt som jag trodde men men:) helt okej bok! väl i sthlm skulle jag hälsa på henkes gröna vänner, så fick lov att göra det sedan for vi mot hotellet! Lämnade av oss våra grejer där,tog det lugnt och andades en halvtimme typ kollade lite tv, sen gick vi en sväng på söder, för att sedan sätta oss och äta en ytterst god middag, som pappa bjöd på:) mkt snällt!


Lördag, mkt god frukost efter en lång sovmorgon! sedan for vi in till staden och shoppade lite och tittade runt! när magarna började kurra for vi ja det var kallt vi orkade inte gå till gamla stan! Där gick vi lite sedan tog vi en liten lunch där! Efter det hotellet för en em vila! vi hade bestämt att gå på bio på kvällen! Blev en sväng runt på söder, innan vi åkte till fridhemsplan spelade lite biljard, åt donk, sen tillbaka och såg på benjamin button. En bra film helt klart se värd, men jag satt verkligen och väntade, när kommer den bli så där himla bra som alla säger... men men ! Några tårar fick man ju bjuda på!

Söndag, vandrade vi mest runt var ut på cosmonova men det var utsålt på den film vi ville se, och den efter också! Vi åkte till stadion och fick omkring kika på där henke är på veckodagarna och gick lite omkring där innan vi for in till staden för lite söndags shopping! sen  blev det middag på nått ställe, trevligt och gott, lite mer tittning och shopping sedan hittade vi en gosig soffa på stationen där vi satt och drack varmchoklad med grädde! läste lite tidningar och så, bara satt och myste! Sen for jag hem till sundsvall igen! Ny bok ny resa! Lite bättre bok på vägen hem faktiskt!

Ja nu vet ni ju hur min helge var!


Bra helg helt enkelt trots en onödigt dålig start av vissa anledningar som ni inte får veta haha! ;P

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina - 20 mars 2009 19:12

Så där ja nu har jag och ja sara  lyckats fixa min blogg så nu återgår jag till min kompismoster.blogg.se     Tack för denna tid här man vet ju aldrig när man kommer tillbaka! ...

Av Lina - 19 mars 2009 21:32

susanna hämta mig vi for ner på staden, gick lite där. sen kom hennes mamma pappa syster och systerson. Så vi gick och fika/luncha. Efter det gick vi lite mer på stan sen gick jag sanna och katarina hem till susanna hämta olle sen till annamaria.   ...

Av Lina - 19 mars 2009 08:43

Tjo hej!   Ja nu har jag uppdaterat en del om veckan som gått hit in tills! Så vad händer och sker i dag, jo jag måste städa som bara den det ser för jävligt ut här hemma ytterst ansträngande, sedan tror jag faktiskt att jag ska vara med susanna lite...

Av Lina - 18 mars 2009 08:35

Igår (skriver i dag tors) gick jag hem till susanna! Vi åt lite frukost och bestämmde att vi skulle följa med hennes bror ut till nysäter för lite skoteråkning. SÅ vid strax efter tolv for vi ut mot nysäter, det var en otroligt spännande skoter tur v...

Av Lina - 17 mars 2009 08:30

*uppdatering lite efter*   I tisdags var det sol, våren började ju i måndags Enligt mig och allt som jag säger är ju rätt sant satt :) , Jag tog mig ner till stan lånde supertojjen åkte ut till njurunda var hos tandläkaren, sen åkte jag förbi henkes ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24 25
26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Lina, alis volat propriis... med Blogkeen
Följ Lina, alis volat propriis... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se