Direktlänk till inlägg 3 mars 2009

annars då :)

Av Lina - 3 mars 2009 16:54

Ja just nu sitter jag med en kopp te, grönt och gott, tror jag det hette :) mkt gott är det i alla fall! funderar starkt på om jag ska börja läsa bok, men tror henke ringer snart så då är det ju dumt att börja läsa innan det!


Ikväll ska jag på bio med erikaochtommy sen sover de här, vi kom på att bussarna inte gick när filmen slutat och tommy kan ju inte köra bil så då tar vi taxi hem till mig :) hur lyx låter inte det :)

Sen att jag ska jobba tidigt i  morgonbitti eller ja tidigt och tidigt men ändå :) lär ju vara rätt trött men det går nog kanon bra ändå :) roligt att få busa med barnen är ju en vecka sedan sist!


Annars är väl mitt mål att övertala bror om att få låna hans skidor men han vägrar svara när jag ringer undra vad det betyder ? haha! Ska ju till pappa på torsdagkväll och på lördag skulle vi åka till nånstans och åka skidor mkt trelvigt och känns som man hellre åker skidor med småsyskonen än att åka bräda :)  undra vad jag ska muta hampus med....


Aja nu ringde älskling så ska prata med han lite!


Puss hejs

 
ANNONS
 
Ingen bild

malin

3 mars 2009 17:16

Han har slut på batteri i mobiln, men sa nu när jag hämtade honom i backen att det var sista gången på länge för nu är det bara matcher som gäller. Så du kan ha tur om du ber snällt.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina - 20 mars 2009 19:12

Så där ja nu har jag och ja sara  lyckats fixa min blogg så nu återgår jag till min kompismoster.blogg.se     Tack för denna tid här man vet ju aldrig när man kommer tillbaka! ...

Av Lina - 19 mars 2009 21:32

susanna hämta mig vi for ner på staden, gick lite där. sen kom hennes mamma pappa syster och systerson. Så vi gick och fika/luncha. Efter det gick vi lite mer på stan sen gick jag sanna och katarina hem till susanna hämta olle sen till annamaria.   ...

Av Lina - 19 mars 2009 08:43

Tjo hej!   Ja nu har jag uppdaterat en del om veckan som gått hit in tills! Så vad händer och sker i dag, jo jag måste städa som bara den det ser för jävligt ut här hemma ytterst ansträngande, sedan tror jag faktiskt att jag ska vara med susanna lite...

Av Lina - 18 mars 2009 08:35

Igår (skriver i dag tors) gick jag hem till susanna! Vi åt lite frukost och bestämmde att vi skulle följa med hennes bror ut till nysäter för lite skoteråkning. SÅ vid strax efter tolv for vi ut mot nysäter, det var en otroligt spännande skoter tur v...

Av Lina - 17 mars 2009 08:30

*uppdatering lite efter*   I tisdags var det sol, våren började ju i måndags Enligt mig och allt som jag säger är ju rätt sant satt :) , Jag tog mig ner till stan lånde supertojjen åkte ut till njurunda var hos tandläkaren, sen åkte jag förbi henkes ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3
4
5 6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2009
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Lina, alis volat propriis... med Blogkeen
Följ Lina, alis volat propriis... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se