Direktlänk till inlägg 6 mars 2009

Fredag

Av Lina - 6 mars 2009 20:15

Jobbade igår sedan åkte hem packade ihop, tusan vad mkt packning det blir då man ska åka slalomskidor, det ska vara underställ tjocktröja, varma strumpor vantar mössa glasögon skidor täckbyxor och jacka ja en massa , inte nog med de måste man ju ha lite vanliga kläder också och sen har man ju massa annat skit som hudkräm och grejer som ska med ner i väskan :) men tillslut så fick jag till all packning och frida kom så kunde vi fara!


Väl i östersund blev det lite kvällsfika/middag, sen vid tio gick jag och frida ner till källarmonstret för att sova. Men vi pratade och skrattade en massa först mkt roligt.


-----------------------------

Efter en ack så jobbig natt, sängen är inte skön, så var det dags att kliva upp och duscha, mormor kom och hämtade frida på fm, jag jenny nora och aron for in på staden där det var marknad gick där en sväng sen åt vi lunch efter mkt tjat från herr aron. Efter lunchen gick jag och nora lite mer på stan och sen en kort sväng till på marknaden innan vi tog bussen hem. Väl hemma här har jag inte gjort så mkt, läst bok kollat lite på friidrott, busat och ätit middag, jo just det har bastat också en kort sväng.


Nu sitter jag bara här framför datorn, så ska det låta på tvn, bra att ha i bakgrunden. 
ANNONS
 
Sara

Sara

8 mars 2009 12:10

Haha åker du kommunalt va? ;) oroväckande dessa östersunds besöken haha.

http://sarakarolinas.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina - 20 mars 2009 19:12

Så där ja nu har jag och ja sara  lyckats fixa min blogg så nu återgår jag till min kompismoster.blogg.se     Tack för denna tid här man vet ju aldrig när man kommer tillbaka! ...

Av Lina - 19 mars 2009 21:32

susanna hämta mig vi for ner på staden, gick lite där. sen kom hennes mamma pappa syster och systerson. Så vi gick och fika/luncha. Efter det gick vi lite mer på stan sen gick jag sanna och katarina hem till susanna hämta olle sen till annamaria.   ...

Av Lina - 19 mars 2009 08:43

Tjo hej!   Ja nu har jag uppdaterat en del om veckan som gått hit in tills! Så vad händer och sker i dag, jo jag måste städa som bara den det ser för jävligt ut här hemma ytterst ansträngande, sedan tror jag faktiskt att jag ska vara med susanna lite...

Av Lina - 18 mars 2009 08:35

Igår (skriver i dag tors) gick jag hem till susanna! Vi åt lite frukost och bestämmde att vi skulle följa med hennes bror ut till nysäter för lite skoteråkning. SÅ vid strax efter tolv for vi ut mot nysäter, det var en otroligt spännande skoter tur v...

Av Lina - 17 mars 2009 08:30

*uppdatering lite efter*   I tisdags var det sol, våren började ju i måndags Enligt mig och allt som jag säger är ju rätt sant satt :) , Jag tog mig ner till stan lånde supertojjen åkte ut till njurunda var hos tandläkaren, sen åkte jag förbi henkes ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3
4
5 6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2009
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Lina, alis volat propriis... med Blogkeen
Följ Lina, alis volat propriis... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se