Direktlänk till inlägg 12 mars 2009

tjohejsan

Av Lina - 12 mars 2009 12:47

Sitter i soffan, väntar på en inre energi som ska föra mig till köket och disken! Men den kommer aldrig! Dock börjar det bli lite ont om tid, ska snart åka ner på staden för att sedan fortsätta mot den stora staden.


fick sms nyss blev super glad trodde det var henke som äntligen kommit tillbaka till mobilen sin, men icke, det var sara :) men men lite besviken blev jag ju dock, men trevligt att höra från henne med.


Undrar lite vad jag ska äta för något, vet inte om jag ska äta på tåget eller innan! många svåra beslut kännsdet som , måste packa en liten pytte väska med med tandborste och dylikt ska ju bara var aborta till i morgon så det är inte mkt som behövs tas med, plånboken kanske ska få sig någon krona tilll, ska fundera på det alltså.


Posten kom nyss måste kolla vad som damp ner här i dag då. kanske något trevligt.


tack och hej :) vi hörs när vi ses

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina - 20 mars 2009 19:12

Så där ja nu har jag och ja sara  lyckats fixa min blogg så nu återgår jag till min kompismoster.blogg.se     Tack för denna tid här man vet ju aldrig när man kommer tillbaka! ...

Av Lina - 19 mars 2009 21:32

susanna hämta mig vi for ner på staden, gick lite där. sen kom hennes mamma pappa syster och systerson. Så vi gick och fika/luncha. Efter det gick vi lite mer på stan sen gick jag sanna och katarina hem till susanna hämta olle sen till annamaria.   ...

Av Lina - 19 mars 2009 08:43

Tjo hej!   Ja nu har jag uppdaterat en del om veckan som gått hit in tills! Så vad händer och sker i dag, jo jag måste städa som bara den det ser för jävligt ut här hemma ytterst ansträngande, sedan tror jag faktiskt att jag ska vara med susanna lite...

Av Lina - 18 mars 2009 08:35

Igår (skriver i dag tors) gick jag hem till susanna! Vi åt lite frukost och bestämmde att vi skulle följa med hennes bror ut till nysäter för lite skoteråkning. SÅ vid strax efter tolv for vi ut mot nysäter, det var en otroligt spännande skoter tur v...

Av Lina - 17 mars 2009 08:30

*uppdatering lite efter*   I tisdags var det sol, våren började ju i måndags Enligt mig och allt som jag säger är ju rätt sant satt :) , Jag tog mig ner till stan lånde supertojjen åkte ut till njurunda var hos tandläkaren, sen åkte jag förbi henkes ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3
4
5 6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2009
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Lina, alis volat propriis... med Blogkeen
Följ Lina, alis volat propriis... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se