Direktlänk till inlägg 18 mars 2009

onsdag

Av Lina - 18 mars 2009 08:35

Igår (skriver i dag tors) gick jag hem till susanna! Vi åt lite frukost och bestämmde att vi skulle följa med hennes bror ut till nysäter för lite skoteråkning. SÅ vid strax efter tolv for vi ut mot nysäter, det var en otroligt spännande skoter tur vill jag påstå. Haha jag susanna olle(hund) och baron(hund) satt bak på kälken och jonas och hans vän satt på skotern, vi hade med en massa fick och lite ved och ja lite annat också så det var rätt trångt där bak på kälken. Tillslut hittaded jag och susanna ett bra sätt att sitta på och åkturen gick rätt smärtfritt efter det. Sen gjorde jonas en eld och vi grillade korv och njöt lite i solen medan killarna pimplade en fisk lyckades de plocka upp och släppa ut igen!  Vi var åter tillbaka i nysäter vid halv sex så vi blev ute i några timmar mkt härligt var det vill jag påstå men som sagt man stinker ju skit efter all rök och bensin.


Så jag lyckades lura sara att göra lite pizza till middag sen gick jag hem skulle duscha blev inte så, sen blev det greys, snabbdusch och avslutade min dag som alla andra med ett samtal  men min älskling:)


(lyckades inte lägga in bilderna från mobilen tyvärr)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina - 20 mars 2009 19:12

Så där ja nu har jag och ja sara  lyckats fixa min blogg så nu återgår jag till min kompismoster.blogg.se     Tack för denna tid här man vet ju aldrig när man kommer tillbaka! ...

Av Lina - 19 mars 2009 21:32

susanna hämta mig vi for ner på staden, gick lite där. sen kom hennes mamma pappa syster och systerson. Så vi gick och fika/luncha. Efter det gick vi lite mer på stan sen gick jag sanna och katarina hem till susanna hämta olle sen till annamaria.   ...

Av Lina - 19 mars 2009 08:43

Tjo hej!   Ja nu har jag uppdaterat en del om veckan som gått hit in tills! Så vad händer och sker i dag, jo jag måste städa som bara den det ser för jävligt ut här hemma ytterst ansträngande, sedan tror jag faktiskt att jag ska vara med susanna lite...

Av Lina - 17 mars 2009 08:30

*uppdatering lite efter*   I tisdags var det sol, våren började ju i måndags Enligt mig och allt som jag säger är ju rätt sant satt :) , Jag tog mig ner till stan lånde supertojjen åkte ut till njurunda var hos tandläkaren, sen åkte jag förbi henkes ...

Av Lina - 16 mars 2009 08:24

*Uppdatering lite efter*   I måndags gick jag och sara ner till staden vid halv tio tiden! Sara köpte nån liten grej bara sen gick vi mest och strosade runt, inget märkvärdigt med detta stadsbesök direkt. Sen bestämde vi oss för att följa med ulle up...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3
4
5 6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2009
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Lina, alis volat propriis... med Blogkeen
Följ Lina, alis volat propriis... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se